Julruschande


De senaste dagarna har vi verkligen snott runt som små….ja….illrar?….för att hinna köpa julklappar, få iväg julkorten och storhandla. Min lediga dag igår gick åt till att handla upp halva ICA Maxi (kändes det som), köpa julklappar och lite mer julblommor. På vägen hem tittade vi in på Babyproffsen och Babyland som hastigast för att se vad de tar för Stokkes Tripp Trapp-stol (märkligt nog exakt lika mycket). Vi tänkte att Alex får en sån i julklapp av oss nämligen. Men det blev ingen inköpt igår för Alex var då jättetrött och ledsen (efter att ha skött sig strålande hela tiden vi handlade på ICA Maxi och gick i andra affärer).

Natten till igår sov han förresten från 22.00-08.45 – i ett sträck!!!! Gissa vem som var tvungen att kolla att han levde vid sjusnåret? 😉 Och nu i natt sov han från 23-tiden (efter att vi på alla sätt försökt söva honom i 1½ timme) till 05.00 då han fick välling och snabbt somnade om. Sen sov han till 08.30 då han vaknade men somnade om hos Riddaren.

Helt okej sovvanor alltså. Hoppas det håller i sig för oj vilken skillnad det är när man får sova lite fler timmar i sträck och lite fler timmar överhuvudtaget! Man orkar f-n så mycket mer på dagarna då! Och bra för immunförsvaret att kroppen får sova. Häromdagen var jag så desperat att jag köpte snuskdyra Gerikomplex för att vi ska få i oss ginseng och vitaminer och förhoppningsvis bli lite piggare och friskare.

När jag slutat jobbet idag gjorde vi en ny raid på stan och lyckades faktiskt avsluta julklappsinköpen. Det är så skönt för det är så lugnt på stan! Det verkar som om alla antingen redan handlat klart eller tänker springa de sista dagarna. Ja, vi har kvar julklappar till Alex, men det får vi fixa i nästa vecka och så ska jag ha nåt litet till Riddaren också eftersom han vet precis vad han får annars (massa dyra datorprylar som han var tvungen att vara med och beställa). 🙂

Alex har varit så himla duktig och tålmodig när vi sprungit i affärer. Det märks att han tycker det är jättekul att titta på folk och få följa med in i affärer. Men ibland blir han nog lite varm (även om vi försöker klä av honom vinterkläderna) och trött på att sitta stilla. Men han ler strålande mot oss och alla andra (så där så folk kommenterar det och pratar med honom) och kinkar först när han är väldigt trött och/eller hungrig. Jag fattar inte vilken tur vi haft som fått en son som för det mesta är en sån liten solstråle! *kärlek*

Annonser

Etiketter:

2 svar to “Julruschande”

  1. Madelene Nattfrost Says:

    Med så bra dna han fått från mor och far är det väl inte konstigt att han är en solstråle. ❤

  2. Petra Says:

    Madde: Sötnos där! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: