Kåvepenin


Så där ja. Vårdcentralsbesöket är avklarat. Som vanligt fick jag träffa en läkare som bröt kraftigt på annat språk (idag tyska) så jag fick gissa mig till vad han sa. Men så mycket förstod jag som att halsprovet visade att det inte var halsfluss. Skönt det i alla fall. Han gissade på bihåleinflammation och skrev ut Kåvepenin och mer Rinexin till mig. Hoppas nu bara att det verkligen är en infektion så att penicillinet hjälper – och det snarast!

Jag känner mig åtminstone bättre nu än i natt och halsen gör inte lika ont längre. Alltid något. Riddaren däremot går det utför med. Men det hade ju varit för bra för att vara sant om han skulle ha klarat sig från att smittas av Alex och mig. Och han som ska jobba i en vecka nu! Att jobba påsken var förvisson frivilligt, men de tjänar så himla bra på att jobba storhelger att det hade varit vansinne att avstå. Han kan dessutom ta ut allt han jobbar i ledig tid och ändå tjäna en massa extra pengar. Så vi får bita ihop över helgen och tänka på alla sköna slantar! 🙂

Apropå sköna slantar… Vad pengar vi fick tillbaka på skatten i år! Vi har begärt extra skatteavdrag både två under året som gått för att inte riskera kvarskatt, men det hade vi nog inte behövt oroa oss för. Nu har vi pengar till både sommar- och vinterdäck till bilen och det är ju jätteskönt att ha det undanlagt redan nu (de behöver bytas till nästa vinter och sommar).

Lilla snorisen och Riddaren sover middag nu och jag ska också lägga mig och vila lite nu. Stackars Alex är så vansinnigt snorig att han knappt kan äta och när han nyser första gångerna efter att han sovit kommer det ut så mycket segt snor att han blir rädd och gråter (jag tror att han inte riktigt kan andas in igen när det kommer ut så mycket snor). Vi suger och torkar snor heeeeela tiden. Man önskar såååå att man kunde få honom att fräsa själv!

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Kåvepenin”

  1. Madelene Nattfrost Says:

    Kul att få tillbaka på skatten, det ska jag också få – en liten slant! Blir räddningen för min sommar eftersom jag är inkomstlös första delen av sommaren.

    Krya på er därhemma!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: