Bussgnäll


Alltså, det är inte bra för mig att åka buss! Jag stör mig av och till så sjukt mycket på mänskligheten! Måste bara få gnälla av mig lite så är det bra sen, jag lovar! 😉

 • 200-kiloskolosser som knappt kan röra sig, och som grabbar tag i barnvagnen som stöd. Min barnvagn är inget handtag och om du tappar balansen vill jag inte att du faller/sätter dig på min son som väger knappa 16 kilo!
 • Att man ska behöva säga åt folk (tyvärr oftast ungdomar) att de måste resa på sig så jag får plats med barnvagnen. Tycker de verkligen att det är bättre om jag helt blockerar dörrarna med min vagn??
 • Det här med att folk börjar gå på bussen långt innan alla har hunnit kliva av. Idag kunde jag inte låta bli att syrligt fråga ett gäng ungdomar om de inte tyckte att det var smartare att jag fick kliva av med min vagn innan de gick på (blir ju liksom mer plats för dem också på så sätt).
 • Folk som uppenbarligen är dyngförkylda och som sitter och hostar och nyser rakt ut, utan att hålla för handen. Tack för den smittspridningen liksom! Vi är sjuka så det räcker ändå.
 • Ljudvolymen som vissa dagis-/skolklasser lyckas åstadkomma när de åker buss! Jag vet att barn låter och bla bla…men när man har grym huvudvärk är det faktiskt inte speciellt roligt att dela buss med 20 skrikande ungar. Vissa lärare är jättebra på att hålla nere ljudnivån på en acceptabel nivå, andra låter ungarna skrika så mycket de vill. Och jag är en tjurig kärring, jag vet! 😉
 • Sen har vi ”men jag duschade faktiskt till jul-folket”. De är nog värst. Alltså, den stank man ibland får utstå när man åker buss är inte att leka med. Det är sorgligt att vi har ett samhälle där de som uppenbarligen inte klarar att sköta sin egen hygien inte kan få hjälp!
 • Busschaufförer som använder sina passagerare som bowlingkäglor. ”Nu ska vi se hur många pensionärer och små barn jag kan få att trilla med min nästa rivstart eller tvärnit!” Avskyr dem! Man hänger som en vante i närmsta ledstång om man haft oturen att få en ståplats. Och har man med sig barnvagn får man räkna med att den kanar över golvet ibland, trots att det är en tung Emmaljunga med ordentliga bromsar. Bara att hålla i för kung och fosterland och hoppas på det bästa.
Annonser

2 svar to “Bussgnäll”

 1. Annika Says:

  Ååååh va man känner igen… :/

  Fy fan för att åka buss.. Urrrk.

  Glöm inte de som tuggar tuggummi med öppen mun.. så det hörs över hela bussen.

  Eller de som skalar pistagenötter eller vad det är.. och släpper skalen på golvet..

  Och bussbolag.. jaa.. jisses.. Lite snö härnere igår.. ca 1 dm.. Gjorde att det blev busskaos.. :/

 2. Fröken Nattfrost Says:

  Hehe, jag säger bara:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: