Buzzador – Vanish, del 1


För nån vecka sedan fick jag hem ett stort paket, fullt av olika flaskor och burkar från Vanish (ni vet, ”Lita på Rosa. Farväl till fläckar.”). Nu har jag (trots monsterförkylningen) hunnit testa några av alla flaskorna. Jag har t ex testat Vanish Oxi Action Soffa & Matta-sprayen. Enligt Vanish ska den, med hjälp av aktivt syre, tränga djupt in i mattans lugg och bryta ned och lösa upp fläckarna mitt framför dina ögon. Nu provade iofs jag på en fläck på en fåtölj, så det kanske berodde på det (det står ju faktiskt inte fåtölj på flaskan utan bara soffa och matta), men fläcken löstes minsann inte upp framför mina ögon. Den sitter retfullt kvar, flera dagar senare. 😉 Jag provade sprayen även på en liten näsblodsfläck på en madrass, men den försvann dessvärre inte, trots idogt gnuggande från min sida. Nån annan fläck på matta eller soffa har jag inte för tillfället.

Jag har också provat Vanish Oxi Action Crystal White Powder. Det ska vara effektiv mot alla typer av fläckar, även de svåraste och intorkade och ska dessutom hjälpa vitt tyg att se fortsatt vitt ut. Jag gav pulvret ett tufft test genom att hälla det i en vittvätt tillsammans med en vit t-shirt som blivit trist gulnad i armhålorna av svett och deoderantrester. Jag önskar att jag kunde säga att den kom ut ur maskinen bländande vit, men tyvärr såg den lika gul och trist ut efter en vända i 60 grader tillsammans med Vanish. 😦 Jag ska dock testa att blötlägga den i varmt vatten och pulver, för det står att man kan göra det med svåra fläckar, så jag får återkomma efter det.

Jag har också hunnit testa Vanish Oxi Action Gel som ska funka på alla typer av fläckar. När man har barn i hemmet har man ju en ständig tillgång till blandande fläckar. Jag har gnidit in Vanish på alla slags mat- och smutsfläckar innan tvätt de senaste gångerna jag tvättat. Nu kan jag ju inte säga vilka fläckar som skulle ha gått bort ändå, även utan spray, men flera har iaf varit borta när jag plockat ut kläderna ur maskinen. Gelen gick dock bet på en orangefärgad soppfläck på en av tröjorna. När jag sedan tvättade om tröjan efter att ha haft på konkurrenten Ta Bort måste jag dessvärre avslöja att fläcken var nästan helt försvunnen.

Än så länge är jag inte jätteimponerad av Vanish, men jag har ju inte hunnit testa alla sorter ännu så jag återkommer med en fortsättningsrapport framöver!

Vill du också registrera dig som buzzador på http://www.buzzador.com? Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster. Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail. Du förbinder dig aldrig att köpa något och det kostar dig aldrig något i porto eller liknande.

Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Golden_Angel):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Golden_Angel

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
http://www.buzzador.com?refstr=Golden_Angel&lang=SE

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: