Barnkalas på Busfabriken


Idag har vi äntligen haft kalas för Alex på Busfabriken. Det blev uppskjutet ända tills nu av olika anledningar, men det gjorde inte så mycket. Det är egentligen mest positivt att skjuta upp en omgång presenter lite så man inte får allt på en gång kan jag tycka.


Det blev till slut sju barn (åtta var bjudna, men två var bortresta) och det var rätt lagom kändes det som.


De fick hamburgare, glass eller slush och besök av Busfabriks-elefanten.

Och så var det paketöppning med massor av roliga saker. Star Wars-ljussvärd tyckte nog barnen var coolast. Men Alex fick också biobiljett, Lego Creator-byggen, klistermärken och Playmobil-figurer – allt mycket uppskattat.


Paketöppning.

Och så lektes det ju en himla massa förstås! Milda Matilda vilken energi de har, de små liven! Riddaren kunde just inte göra nånting, men själv försökte jag gå runt och hålla lite koll på ungarna och vara med och leka lite.


Bus i bollhavet.


Alex hoppar studsmatta.

Efter tre timmar var kalaste slut och barnen fick en godispåse (utöver den partypåse med tutor, serpentiner, peruker, maskeradmasker m m som de fått tidigare) och en plastmugg med sugrör i plast som de kunde fylla med läsk eller slush. Och Alex fick en nalle och några andra saker i present från Busfabriken.

Det var bara vi som valde att vara kvar ytterligare en stund (alla fick om de ville). Vi åt lite (Alex var hungrig igen och fick en korv med bröd) och sen åkte Alex och jag rutschkana så våldsamt att jag slog i svanskotan (och nu knappt kan röra mig) och studsade en massa på studsmattorna.

Vi åkte hem vid 17.00 (kalaset började 11.30) och då var vi alla rätt möra. Så det fick bli en film när vi kom hem. Nu ska vi väl försöka äta lite rester och få lillskrutt i säng tidigt.

Annonser

Etiketter: ,

2 svar to “Barnkalas på Busfabriken”

  1. Fru Sederblad Says:

    Kalas är alltid bra, eller nej. Eller jo, när det gäller barn är kalas alltid bra ;-).

    • Petra Says:

      Eller….kalas är bra – när de är över och barnet förhoppningsvis är nöjt och lyckligt och de utmattade föräldrarna får vila. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: