En inte jätteoväntad vändning


Vi trodde att vi skulle fira midsommar på landet, med sväronen, svägerskan och hennes nye man. Eller, jag misstänkte att Riddaren skulle få vattkoppor lagom till den här helgen. Men planen var sådan i alla fall.

Någon har känt sig småsjuk hela veckan. Någon kom hem med migrän igår morse. Någon hade 37,7 i temp igår kväll och dryga 39 idag på morgonen. Vågar man gissa att det är vattkopporna som börjar slå till? Alex hade ju skyhög feber i 1½ dygn innan första utslaget visade sig…

Själv har jag haft molvärk i njurarna av och till hela veckan. Har lite småpanik för att det ska vara en ny njursten på gång (alltså den smärtan vill jag inte vara med om igen). Och så är jag superöm i skinnet och har så varit av och till i flera veckor. Det är såååå jobbigt! Känns som värsta solbrännan eller som när jag har hög feber. Det är så där så jag knappt står ut med att kläderna nuddar huden. Jag vaknar så fort jag rör mig. Fattar inte vad det är för konstigt fel???

Så… Midsommarplanerna har just förändrats. Jag hade hoppats att kunna sitta i ett hörn och känna mig eländig utan att det skulle märkas så mycket. Nu är jag plötsligt ”ensamstående mamma” istället och ska försöka roa ett besviket barn. Synd att midsommarfirandet inne i stan börjar redan 11.00. Men kanske vi kan åka dit ändå?

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: