Min kvot är liksom full


Så jag tyar inte riktigt mer.

Ja, oroskvoten alltså. Den som alltid aktiveras när mitt barn är sjukt. Det har varit så mycket den här våren med förkylningar och elak astmahosta som inte vill ge sig och där på följande aptitlöshet. Och sen vattkopporna med matvägran och elände. Jag hann oroa mig för både hjärntumörer (huvudvärken) och blindtarmsinflammation (magsmärtor) innan kopporna bröt ut och vi fattade vad det var för fel på ungen. Och sen var det ju Riddarens tur. Samtidigt fick jag känningar av njurarna och gick och fasade för ett eventuellt stundande njurstensanfall (föda barn är inget i jämförelse, let me tell ya). Det har varit lite mycket om man säger så.

Och så började ju Alex bli krallig igår. Och på kvällen hade han en blåsa på tungan som gjorde ont. Han åt dåligt igår och idag har han ätit uselt. Och nu på kvällen har han ett stort vitaktig område på tungan som jag inte vet om det är en stoooor blåsa eller svamp. Men det gör tydligen förfärligt ont att äta så vi har fått tvinga i honom lite middag under hot om indraget barnprogramstittande. Sen hade han ont i halsen också och jag vet att det säkert inte är nåt farligt och bla bla bla….men jag oroar mig i alla fall. Hatar när han inte äter!

Annonser

2 svar to “Min kvot är liksom full”

  1. Annika K Says:

    Ajaj stackarn 😦
    Jag brukar gurgla med Corsodyl när jag får blåsor i munnen. Känns som om de går fortare över då.

    Pensla med flytande smärtstillande på?

  2. ssk Says:

    vill tipsa om en bra app/hemsida, sjuktbarn.com är en informativ app/sida om allehanda barnsjukdomar och symtom och tips på vad man kan göra för sitt barn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: