Smultronställe


Tydligen har vi värsta smultronstället precis inpå knuten. Och då pratar jag inte om vår trädgård som också är ett ”smultronställe” (det växer smultron överallt). Alex och jag gick en promenad i skogsområdet här i närheten igår. Först dök vi på ett hallonsnår med mogna bär där vi stod och plockade bär en stund. Men sen plötsligt upptäckte jag att det växte smultron precis överallt längs stigen. Och det var tydligen ingen annan som brydde sig om att plocka dem. De flesta springer väl bara förbi på sina joggingrundor kan jag tro.

Så vi plockade och plockade och plockade tills vi inte ville ha fler smultron. De var förvisso rätt små, men jisses vad många! Det är inte ofta man hittar såna smultronställen! 🙂

Och lite längre fram på promenaden hittade vi mogna blåbär också. Så vi fick i oss mycket vitaminer igår. I synnerhet som det sen vankades fruktsallad när vi kom hem. Banan, äpple, kiwi, apelsin, persika, jordgubbar och hackade hasselnötter. Tyvärr inga vindruvor för det gick inte att uppbringa ekologiska sådana i nån av affärerna vi varit i. 😦 Mums!

Annonser

Etiketter: ,

Ett svar to “Smultronställe”

  1. kattalena Says:

    Så mysigt med så mycket bär!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: