Sjukt stolt mamma!


Det var en glädjestrålande son som kom hem från simskolan idag. Jag hade fått lite SMS-rapporter från Riddaren så jag visste i o f s redan att det hade gått bra, men spelade förstås ovetande så han fick berätta själv.

Han hade vågat flyta en bit på den långa skumgummipinnen (förra gången vägrade han ens peta på den med ett finger). Han vågade hålla simläraren i händerna och spraka med benen och ta sig ut på djupt vatten till kanten där det finns ett räcke. Och gå (med armarna) längs räcket hela vägen till den bortre siden av bassängen och tillbaka. När vi badade i vår pool i somras (där vattnet gick honom till midjan) var det knappt han vågade flyta och hålla mig i händerna – så det var verkligen modigt av honom att göra det på djupt vatten! Alex berättade för mig att han släppt taget med ena handen för att klia sig och att han då sjunkit ner lite i vattnet (inte så huvudet åkte under dock). Det var ju också en bra lärdom tänker jag.

Han ”kokade kaffe” med både munnen och näsan idag och han vågade kliva ner på det djupaste stället där barnen nätt och jämt har näsan ovanför ytan om de står på tå. Han klev fort upp igen – men han provade i alla fall!

Det enda han egentligen inte hade varit med på var att simma över hela vägen till den bortre sidan av bassängen med den där flytpinnen i skumgummi (ja, eller vad det nu är för material). Men han simmade/flöt så långt han vågade och se tillbaka.

Och jag är verkligen så sjukt stolt över honom!!!!

Det bästa av allt är att han tycker att det är jätteroligt och längtar till nästa söndag! Härligt!


Pappa fotar genom glasrutan. Pricken i mitten är Alex.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: