Spruttmage


Detta kunde ha varit en mysig lördagskväll när hela familjen faktiskt var hemma tillsammans. Ja, åtminstone efter sju då hockeyn var slut. 😉 Men jag har svårt att hitta myskänslan när barnets mage uppenbart är helt knas. Han är så himla lös i magen att det räcker med att han fiser så kommer det bajs. Stackars krake! Nu är det lika illa som i onsdags kväll igen.

Och jag vore väl ingen sann katastoftänkare om jag inte genast började spekulera i diverse diagnoser – den ena värre än den andra. Gud vad jag hatar mig själv ibland! Går runt med en ångestklump i bröstet och magknip. Till vilken nytta?

I morgon får vi försöka köpa blåbär och annat man blir mindre lös i magen av…

Annonser

Etiketter:

3 svar to “Spruttmage”

 1. Monet Says:

  Har du prövat att utesluta gluten? Testa med glutenfritt bröd, spaghetti etc och se om det blir bättre.

 2. Petra Says:

  Alex ÄR testad för gluten för två år sen. Dessutom avråder läkarna från att man själv laborerar med att utesluta gluten.

  Det är troligen någon tillfällig obalans i hans tarmflora. Han verkar ha lite allmänt känslig mage. Så har det varit sedan han föddes. Men vi får se. Nu har det varit bättre söndag-måndag. Han är lös i magen men går bara en gång per dag och bajsar inte på sig. Kommer det tillbaka får vi söka vård så de får utreda vad det kan vara.

 3. Monet Says:

  Numera verkar det som om det är allmänt accepterat att man inte behöver ett negativt svar på glutenallergitest. Det räcker med att vara glutenkänslig och enda sättet att få reda på det är att utesluta gluten ur kosten. Förstår om du inte vill laborera mot läkares råd men det kommer mer och mer forskning på detta och många vittnar om att de blivit helt besvärsfria. Kanske kan du hitta en doktor/dietist som är insatt i de nyaste rönen?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: