Stackars Alex!


Han har varit riktigt sjuk två gånger det senaste halvåret. Först vattkopporna i juni. Då missade han Rebeckas kalas eftersom han låg däckad i feber och klåda. Sen september då han hade nästan 40 graders feber och var jättesjuk – precis den helgen Selma hade sitt kalas. Jag börjar ana ett mönster då han idag missade sitt tredje kalas på raken!

Han fick bara mer och mer ont i örat under dagen och var väldigt tungandad och trött. Till slut frågade vi om han verkligen trodde att han skulle orka med ett kalas (som dessutom skulle vara utomhus och i ett stall med liten möjlighet till vila). Näe…han trodde nog inte det. Så nu går vi här och bävar för att trumhinnan (alltid samma eländiga öra) ska spricka igen. Hoppas inte!

Lilla gubben!

Han ville så gärna vara med och fira Moa, men han orkade inte. Så istället har vi varit hemma. Legat och myst i sängen med lördagsgodis och barnprogram. Och han har spelat Legospel på datorn. Men inte är det samma sak som att gå på kalas inte!

Så härmed vill jag säga ifrån på skarpen till Murphy! Tack, det räcker nu! Tre gånger i rad är fullt tillräckligt. Nästa kalas tycker jag att Alex kan få gå på! Okej?

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: