Simskoleavslutning


Alex och jag trotsade förkylningar och hysterisk hosta idag för att kunna vara med på simskoleavslutningen. Som tur är verkar den varma och fuktiga luften inne vid bassängen vara väldigt välgörande för irriterade luftrör, så vi hostade inte så illa så länge vi var där.

Idag var det fri lek med föräldrar och eventuella syskon, som också fick vara med i poolen. Jag trotsade min intensiva obehagskänsla inför att visa mig i baddräkt (och ännu värre naken i duschen) för att glädja Alex. Och väl i poolen var det ju jättekul att få simma tillsammans!

Jag är så sjukt stolt över alla framsteg han har gjort den här terminen! Jag minns i somras när han inte ens vågade doppa ansiktet eller prova att flyta i en badring (!). Nu hoppar han från bassängkanten, dyker ner efter grejer på botten (okej att han inte vill göra det på det djupaste, men han är i alla fall ordentligt under vattnet), han har flutit på rygg och han idag simmade han med armpuffar och ”hajfena” på ryggen. Han är sååå mycket tryggare i vattnet och det är jättekul att se!

Efter lektionen köpte vi en märkessköld och de två simmärken han tagit under terminen. Det var en mycket stolt kille som lämnade simskolan för den här terminen!


Igår, i badkaret.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: