Söndag


I söndags fortsatte vi städa. Gudarna ska veta att det behövdes – efter alla dessa veckor då vi varit sjuka! Det var dammigt och smutsigt överallt! Och Riddaren samlade ihop alla pantflaskor och la i påsar och bar ut till bilen. Jag bakade hallonmuffins och sen var det dags att gå ut i det strålande vintervädret. Vi hade stämt träff med Alex’s kompis Moa och hennes föräldrar och lillasyster klockan 13.30. Vi gick till en pulkabacke och åkte snowracer, pulka och på en stoppad ”matta” som var hal, som de hade. Det var isande kallt (över -10 grader), men vindstilla och soligt. Så himla skönt att komma ut lite efter alla dessa veckor då man varit helt däckad!!!

Efter en och en halv timme började vi nog alla bli rätt stelfrusna, så då passade det bra att gå hem till oss och fika med muffinsen jag bakade på förmiddagen. Alex var överlycklig över att få leka med Moa. Han var lite mer bekymrad över att hennes lillasyster skulle förstöra något (t ex hans legobyggen), men det gick jättebra. De lekte för fullt och ville inte gå hem när det väl var dags.

Jag och Moas mamma hann sitta och prata en stund, bara vi. Det var himla trevligt. De är väldigt trevliga båda två så det kändes bra att vi två, lätt introverta varelser (Riddaren och jag alltså), emellanåt tar oss i kragen och försöker vara lite mer sociala. 🙂 För det ÄR ju trevligt när man väl träffar folk!

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: