Och middag med släkten


Igår kväll var vi bjudna hem till min svägerska på middag. Både mina svärföräldrar och Alex’s kusiner (de har numera flyttat hemifrån, annars har de ju liksom bott i huset de också) var också bjudna. Riddarens syster och hennes nyblivna sambo bjöd på en jättegod, men het, gryta. Alex kämpade på duktigt, men det var helt enkelt för starkt för honom, så han åt bara lite.

Efter maten var det lite julklappsutdelning för kusinerna firade jul med sin pappa och den sidan av släkten i år, så de hade inte bytt julklappar med min svägerska och mina sväron. Sen hade de köpt en julklapp till Alex också. Han fick Geomag, vilket är en himla rolig sak för byggtokiga ungar. Med hjälp av metallkulor och magnetiska stavar och plattor av plast kan man bygga en massa coola figurer. Alex älskar det och behövde verkligen fler delar.


När man försöker fota med kära svägerska ser det oftast ut så här. Hon gömmer sig bakom första bästa sak. 🙂


Alex öppnar paket tillsammans med kusinerna och pojkvännen till kusin Hilda.

Åååååh vad roligt Alex tyckte det var att träffa sina kusiner igen! Han avgudar verkligen dem och de är alltid så snälla och leker och busar med honom. Han följer dem som en liten skugga. 🙂

Det blev sent innan vi kom iväg och åkte hemåt, och klockan var runt 22.00 innan vi var hemma. Men nattugglan Alex höll sig vaken i bilen med hjälp av en CD-bok och när vi kom hem knaprade han i sig en knäckebrödsmacka (han åt ju så lite middag) innan läggdags. Klockan var nog närmre 23.00 innan han sov (!). Så nu stundar Projekt Vända Tillbaka Dygnet. På fredag är det ju dagis och jobb för mig och honom igen!

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: