Peel off


Nu när det är så himla mycket rea överallt kan det hända att jag föll för frestelsen och köpte IsaDoras Peel Off Base väldigt billigt. Och det säger jag bara, det var då en himla tur att jag väntade tills det var himla billigt, för vilket skämt! Det ska alltså vara ett underlack som man målar på och sen lägger man vanligt nagellack ovanpå. Och när man vill ta bort det går det att dra loss allt lack på en gång.

Och jo tack, det funkar! Det funkar t o m så jättebra att det började ”peel off” efter bara en timme! Jag målade naglarna på kvällen och redan första timmen på jobbet fick jag dra loss allt lack eftersom så mycket hade släppt av sig själv (!). Det är så man borde gå tillbaka med flaskan och begära pengarna tillbaka egentligen! Om det nu inte varit så billigt så man inte orkar…(jag fattar att det reades ut by the way)

Jag minns att jag tänkte när det kom, att det där lacket låter för bra för att vara sant. Jag är svag för lacker med glitter i och det är ju hopplöst att få bort, så därav mitt intresse för just detta lack. Och det var det ju. För bra för att vara sant alltså.

Om man nu tycker att det är jättekul att måla naglar och vill ta bort det omedelbart för att kunna måla igen, ja DÅ möjligen kan jag se ett användningsområde. Annars? Näää! Det åker i soporna. Stort minus för IsaDora – som annars gör bra lacker tycker jag!

Annonser

Etiketter: ,

5 svar to “Peel off”

 1. micaelanicander Says:

  haha Jag håller med! Skrev ett liknande inlägg för ett tag sen, riktigt dålig produkt. 🙂

  http://www.micaelanicander.wordpress.com

 2. Madelene Nattfrost Says:

  Synd, för det vore ju ljuvligt för alla glitterlack som annars är pest att ta bort.

  • Petra Says:

   Ja, det var liksom det jag tänkte (även om jag i ärlighetens namn var misstänksam och tvivlade lite på att det verkligen skulle funka så bra). Jag älskar glitterlacker, men hu så jobbigt att få bort! Det går liiiite bättre om man lägger ett tjockt laget Seche Vite överlack ovanpå. Vissa naglar brukar då gå att ”peela off” om man sätter nageln vid en kant och trycker till. Litet tips bara! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: