Att lära sig flyta


Jag måste ändå säga att med tanke på hur läskigt Alex tycker det är med vatten i näsan och ögonen, så är han bra tapper i simskolan. I filmsnutten ovan tränar de på att flyta och han råkar få ner näsan under vattnet och får en kallsup. Han hostade och spottade men tog nya tag igen strax efteråt.

Idag tränade de på att hoppa ner i vattnet. Han tycker det är jätteläskigt, men han försöker ändå, även om han inte riktigt vågar, utan att hålla simläraren i handen. Han var så rädd att benen nästan skakade, men ändå gjorde han det fem gånger i rad! Det är modigt tycker jag! ❤

Och knappt hade förra förkylningen börjat ge med sig förrän nästa slog klorna i det stackars barnet. Idag har näsan runnit konstant och han har hostat och varit rätt trött. Det funkade ändå med en halvtimmes simskola i varmt vatten (ingen risk att frysa där inte) och det var skönt för han behöver verkligen all träning han kan få, så det hade varit trist om han missat en omgång.

Men i morgon blir det inget dagis för lillskrutten. Jag kommer aldrig att bli föräldern som skeppar iväg mitt barn till dagis och tänker går det så går det. Är han så här hängig får han vara hemma. Tids nog kommer skola med större krav på närvaro och att man inte missar lektioner. Men när man är sex år ska man inte behöva kämpa sig igenom en dag inom barnomsorgen tycker jag. Är man dyngförkyld ska man få vara hemma och mysa och ta det lugnt.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: