Lek


I måndags fick vi med oss ett extra barn hem från förskolan. 🙂 Det var Moa, som blev hämtad samtidigt som Alex. De ville så gärna fortsätta leka så hon fick följa med oss hem istället för att följa med pappa och lillasyster hem.

Och är det något barn Alex verkligen leker bra tillsammans med så är det Moa. Hon är inte så förtjust i att bygga med lego som Alex, men hon är så himla väluppfostrad och frågar alltid om hon får titta på/leka med hans leksaker så det uppstår aldrig konflikter.

De lekte allt möjligt och efter ett tag tyckte Alex att de kunde spela på surfplattan. Men Moa tyckte det var mer roligt att leka med Alex’s Playmobil och titta när Alex spelade Angry Birds, så han fick spela själv. 🙂

Efter en stund styrde jag upp min plötsligt lätt associala son och föreslog att de skulle ta fram Geomagnetic-pinnarna. Det tyckte både Moa och Alex var roligt, så de byggde en lång stund.


Här får man verkligen försöka blunda för sladdhärvan under skrivbordet. 😉

Riddaren och Alex följde Moa hem strax efter 18.00. Sen var det middag och bums i säng för en Alex som var helt slut som artist. 😉 Men kul hade han haft!

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: