Sista dagen


Idag var Alex’s sista dag på förskolan. Nu stundar sommarlov och sen börjar han förskoleklass till hösten. Mammas stora kille! ❤

Själv var han inte jättenöjd med att sluta. Han är ju liksom grabben som ogillar förändring. Men det gick bra att gå hem. Inga tårar, utan han kramade om Kristin som var sista pedagogen kvar, och sen gick vi hem och badade i poolen.

Tre år har gått på detta dagis, och under dessa tre år har det gått från jättebra till tämligen värdelöst om du frågar mig. Sista året har det bara handlat om förvaring av barnen har det känts som. I onsdags var t ex första gången på dessa tre år som Alex fick vara med på en utflykt där de faktiskt tog bussen (till en lekplats). Annars har det bara handlat om korta utflykter i närområdet. Himla konstigt tycker jag med tanke på att det finns barnteater, gratis muséer som riktar sig till barn, ett bibliotek som brukar ha sagostunder m m.

Ah well… Nu stundar i alla fall nya tider och jag hoppas det blir mer lärorika och stimulerande dagar för honom till hösten!

IMG_0764

Inför att Alex skulle sluta fick vi möjligheten att lämna en USB-sticka till dagis och så fyllde de den med bilder från hans tre år. Eller fyllde och fyllde. Så där värst mycket kort var det inte. Men några roliga kort fanns där. Bl a det här ovan som är från när han precis avslutat inskolningen och nog söker lite trygghet hos kompisen Selma. ❤

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: