Resefunderingar


Så… Dagarna går och det känns mer som slutet av augusti än mitten av juli. Sommaren som aldrig blev…säger vi till varandra och suckar lite. Vi som skulle måla altanen och laga altantaket. Vi behöver solsken, uppehåll, stabilt högsommarväder. Inte igenmulen himmel, ständiga regnskurar och halv storm varje dag.

Vad gör vi nu då?…suckar vi på kvällarna. Inte för att jag egentligen lider av svalare väder. Kroppen mår bättre, men sol och bad är det ju inte tal om, och definitivt inte något lyfta-av-altantaket-för-målning-och-reparationsarbete. Hela vår semesterplanering gick åt skogen. Och orkar man en lång höst och vinter utan att ha fått någon sol och värme? Eller ja, det var ju några dagar där precis i början av juli, medan vi fortfarande jobbade, då det var varmt och soligt. Men då jobbade vi ju som sagt.

Så… I förrgår började Riddaren googla restresor och idag åkte vi till Linköping och fixade pass (det fanns inga lediga tider i Norrköping om nu nån undrar varför vi åkte just dit). Om en vecka är de klara för avhämtning här i stan. Så nu kommer vi att leta lite mer seriöst efter nån resa. Vi hade egentligen tänkt åka nästa försommar när Riddaren har tidig semester (juni), men dels är ju vattnet i havet rätt kallt då, och dels kände vi att man nog har mer glädje av en resa i år. jag menar, det kan ju knappast bli en sämre sommar nästa år här hemma.

Och nu är Alex gammal nog att faktiskt kunna minnas lite av resan, vilket gör att det känns mer värt. Plus att han skulle få välbehövlig simträning om vi får en fin vecka med sol och bad.

Vi får väl se vad vi kan hitta. OM vi kan hitta något. Kruxet är att jag börjar jobba redan 10 augusti och Alex’s inskolning börjar den veckan. Så det får bli något snarast i så fall.

Annonser

Etiketter:

Ett svar to “Resefunderingar”

  1. Katarina Pettersson Says:

    Håller tummarna för att ni hittar något bra att åka till 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: