Resletande


Idag var våra pass klara. Himla snabbt jobbat! Så resten av dagen ägnades åt resletande. Men vi kunde snabbt konstatera att väldigt många måste ha inväntat sin lön och snabba som kobror bokat resor så fort pengarna trillat in på kontot. För oj vad utbudet hade minskat! Och vill man inte, som vi åka ospecificerat, och helst ha all inclusive (har man en mycket kräsmagad son känns det som en rätt god idé) så var utbudet minimalt. Ja, om man inte är beredd att hosta upp 35 000 kr + för en resa förstås.

Så nu velar vi och letar och letar. Känns ju lite som att om vi nu ändå ska åka iväg vill vi ha ett bra hotell som helst har en lekplats och gärna nån vattenrutschkana. Det är liksom inte alls säkert att man får i badkrukan Alex i havet, och ska man tillbringa dagarna vid poolkanten är det ju bra om det finns kul saker för ett barn att göra.

Vi får nog sova på saken tror jag. Hittade annars ett såååå fint hotell på Kreta som verkligen hade allt: all inclusive, fräscha rum, jättehäftig lekplats i form av ett piratskepp, massor av pooler med rutschkanor i olika läskighetsgrad, nära till havet och till en liten by. Nära det område där jag tidigare varit två gånger så jag hittar ju rätt bra om vi skulle vilja hyra en bil och t ex åka till Samariaravinen eller till Elafonissistranden. Bara ett litet problem då. Det kostar 36 000 kr + och avrese- och hemresetiderna är mitt i natten. 😦

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: