Rhodos, del 4


På onsdagen var Riddaren åter uppe i gryningen och paxade solstolar. Vilket helgalet ”system” det är! Om alla bara använde solstolarna när de behövde dem skulle de troligen räcka åt alla ju. Här fotade Riddaren soluppgången medan han satt och läste en stund i en solstol innan han kom upp och väckte Alex och mig:

Den här gången fixade han stolar precis bredvid lekplatsen och de grundaste poolerna. Vår tanke var att Alex skulle kunna leka lite där medan jag och Riddaren låg och solade/läste. Den planen gick så där. Tyvärr bodde det nästan bara holländare på hotellet (en och annan tysk, engelsman, italienare och finne såg vi också till) så Alex hade svårt att hitta kompisar att leka med. Men lite lekte han med några barn. De körde teckenspråk och pratade på sina egna språk. Han ville dock inte bada i småbarnspoolerna, vilket jag tänkt att han kunde göra de stunder vi inte orkade bada med honom.


Denna dag blev det bara ett kort bad i havet för Alex för han hade skrapat magen en aning på en poolkant och det sved tydligen i saltvattnet.


Stranden bestod av klappersten och i vattenbrynet där stenarna var blöta var det bara sååååå fint tyckte jag!


Inflygande plan.

Alex gjorde enorma framsteg med simningen denna dag. Han hoppade från kanten med puffarna utan att man tog emot honom och han började kunna koordinera arm- och bentag på ett sätt han inte fixat tidigare. Plötsligt tog han sig framåt i vattnet hur bra som helst med bröstsim.


Hopp!


Splash!


Simträning.

Jag hade med mig systemkameran ner till stranden denna dagen och försökte fota vinsurfarna. En del hade bräda och så en slags ”fallskärm” i luften som de fick fart med. Det såg så häftigt ut när de surfade på vågorna och rätt vad det var flög upp i luften – ibland riktigt högt upp!


Alex poserar snällt, trots att solen bländar.


”Vår” lilla strandremsa.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: