Gäsp!


Herregud vilken dag! Molande njurar, ont i halsen, ont i nacken (jag kan knappt svälja för då gör det så himla ont runt en kota i nacken) och migränhuvudvärk. Liiiite mycket på en gång. Men envis som synden har jag ändå jobbat. Först hemma för idag gick flytten på jobbet och det kändes bäst att hålla sig borta. Sen vid lunch fick jag ta bussen in för vi skulle ha möte 13.00. Jag var rätt mör då, men bet ihop och överlevde. Min snälla kollega Helén skjutsade sedan hem mig då hon ändå åker nästan förbi oss. Jätteskönt att slippa ta bussen!

Sen hämta (över)trött son på skolan och försöka få hem honom utan att WW3 utbröt. Mitt i allt ringde Riddaren. Pust!

Nå, vi kom hem och jag laddade upp med en film och majskrokar åt Alex i sovrummet. Trodde jag hittat en tecknad barnfilm vi inte sett, men det var mer en vuxenfilm. ”Pojken med det tickande hjärtat” hette den och var inte alls speciellt trevlig. Mest bara jättekonstig. Alex tyckte det var lite otäckt att pojken i filmen fick en klocka till hjärta. Så det blev ju ett lite misslyckat försök till ”fredagsmys” på en torsdag. Snopet!

Nu ska jag i alla fall göra en kopp te och mysa ner mig framför TV:n med ett avsnitt av ”The Bachelorette” (ja, sånt skräp roar jag mig med för tillfället…haha). Sen ska jag sooooova – hoppas jag!

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: