Fördelarna med mitt jobb


När livet är snusktungt, och det känns som man bara vadar fram genom trötthetssirap och oändliga borde-måsten, och större delen av mänskligheten tycker att man är allmänt dum i huvudet eller irriterande……..då är det verkligen rätt underbart att i alla fall ha några kollegor som bemödar sig med att på alla sätt försöka pigga upp en!

Gud, jag är så glad över vår nya kollega, som är så ruskigt rolig, har en lätt släng av Tourettes, och som man kan prata i oändlighet med. Lite lätt galen, men på ett bra sätt! Vi käkade långlunch på finstället idag och båda var så där tröttflamsiga som man lätt blir då man sovit för lite. Ett gott skratt (eller 20) är absolut vad man behöver dagar som denna! 🙂

Och så bästaste Bosse, som ursnällt nog gjorde större delen av ett arbete som jag egentligen hade fått på mig att göra eller delegera ut. Det är så skönt att ha någon som alltid ”has my back” (precis som jag försöker ha hans). Såååå tacksam över dessa människor är jag!

Idag var första dagen på länge som jag kände att jag eventuellt fick näsan ovanför vattenytan, rent jobbmässigt, på länge. Pris ske lov!

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: