Magrapport


Vabbandet fortsätter. Igår morse vaknade Alex glödhet av feber. Märkligt nog avtog febern rätt fort och efter nån timmes tittande på barnprogram tog jag tempen. Då kändes han närmast sval igen och hade bara 37,8.

Under dagen kändes det ändå som att magen sakta blev bättre. Vi körde konsekvent med kokt potatis och fisk till lunch och middag både igår och i förrgår och Riddaren hade med sig ProbiMage hem (kapslar med mjölksyrekultur).

Idag har barnet varit feberfritt och riktigt piggt. Magen värker av och till, men det är definitivt bättre. Sen är det svårt att säga hur den skulle reagera på ”vanlig” mat. Nu har vi undvikit råa grönsaker, mjölk och kryddig mat. På begäran från Alex blev det kokt potatis och ungsbakad lax till lunch idag också. Men nu ikväll ska vi testa med lite hemlagad köttfärssås och pasta. Och så håller vi tummarna för att det går bra.

Jag hoppas verkligen vad-det-nu-än-varit-för-fel-på-magen är på väg bort! jag blir helnojjig när ungen är sjuk! I synnerhet när det är diffus värk så där. Genast flimrar alla fasor bakom ögonlocken. Otäcka ord som cancer, tumörer och annat blinkar neonfärgat och omöjliggör sömn utan tabletthjälp.

Så tröttsamt…

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: