Det tar aldrig slut


Jaha. Så blev då magen bra och igår var en sån där dag då man nästan hade dåligt samvete över att vabba. Alex var pigg, men jag var osäker på hur magen skulle fixa vanlig mat, så han fick vara hemma. Vi pysslade, städade lite (Alex städade sitt rum) och så gick vi ut en sväng eftersom det kommit lite snö. Och Alex tyckte det var såååå roligt att krossa isen på vattenpölarna! Vi gick ingen lång promenad, bara till närmaste lekplatserna, men det var jätteskönt att få friskluft tyckte vi båda.

Alexander 151120

Men så i morse vaknade han glödhet av feber igen. Och den här gången gick det inte över under förmiddagen. Han blev bara varmare och varmare och låg som ett litet ynkligt knytte i soffan framför senaste filmen om Minionerna. Riddaren jobbar nätter i helgen så vi kunde inte ligga i sängen.

Alexander 151121

Lilla tussen! Han är så dålig! Han fick Alvedon vid ett-tiden och lyckades peta i sig nästan en hel fiskpinne, en tredjedels potatis och några ärtor till lunch. Sen somnade han i sängen och sover än.

Det är så himla typiskt för i morgonen har kompisen Moa kalas på Busfabriken. Och förra året missade han hennes kalas p g a att han hade feber. Och nu händer samma sak igen! Helt galet! 😦

Men framför allt undrar jag verkligen vad som är på tok med barnet. Först ont i magen, sen en hastig febertopp. Sen helt bra en dag och så skyhög feber igen och huvudvärk. What’s up?

 

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: