Julkortsfotografering


Puh och pust! Vi må vara Förkylda Familjen, men lite nytta har vi gjort denna helg. Igår fotade jag och Alex årets julkort. Alex är traditionalist ut i fingerspetsarna. Har man gjort något på ett visst sätt en gång så är det bums en tradition som inte kan brytas. Typ. Alltså har vi nu för sjunde året i rad nu fotat julkort på samma sätt. Alex och Sylvester är tomtar mot en svart bakgrund. För så ska det vara. 🙂

PicMonkey Collage

Att saker och ting ska ske på ett visst sätt hindrar honom dock inte från att emellanåt vara en mycket busig fotomodell. Det roligaste han vet är att ta busbilder. Så mellan de mer seriösa korten blev det ett gäng sådana här halvsuddiga ”arga tomten-bilder”. Haha!

Sen har jag beställt fotoalmanackor för 2016 och beställt julkort (konstigt nog inte med någon av bilderna här ovanför). Jag har fixat ett litet vid-sidan-om-jobb och satt upp lite fler tomtar i huset.

Och idag var Alex i simskolan en timme (vi hade bokat en extra ta-igen-lektion eftersom han var sjuk förra helgen). Och för en gångs skull var det riktigt bra lektioner med intensiv simträning. Och simläraren utmanade Alex precis lagom mycket så att han fick känna att han var duktig utan att det blev otäckt. Han simmade en lång bit själv (crawl) med simfenor på fötterna! Och han var jätteduktig på bröstsimmet.

Eftersom detta var sista simlektionen, och det gick så himla bra, åkte vi till Lekia efteråt. Alex fick en extrabana och ett par Skylandersfigurer där eftersom de hade världens rea på sina Skylanders. Så när vi kom hem hamnade Riddaren och Alex framför XBoxen och spelade medan jag fixade julkort och almanackor och middag.

Vi lyckades köpa lite julklappar/födelsedagspresenter/ namnsdagspresenter i smyg också åt han som har tre namnsdagar och en födelsedag under perioden 12 december – 20 januari. Himla bra planerat där av oss måste jag säga! 😀

Alex’s hemska hosta har äntligen avtagit och nu har han tre korta dagar i skolan när Riddaren är ledig (08.20-12.00). Det blir nog en precis lagom mjukstart skulle jag tro! Nu hoppas vi bara att han klarar sig från fler baciller och att jag och Riddaren hinner friskna till innan jul.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: