Wendy och Peter Pan


Alex fick biljetter till teaterföreställningen Wendy och Peter Pan i födelsedagspresent. Vi gick och såg föreställningen i lördags och det var verkligen en ovanligt påkostad barnföreställning. 2½ timme lång och med både avancerat ljud/ljus/rök, och inslag av akrobatik från Norrköpings ungdomscirkus. Fick med beröm godkänt av både oss vuxna och av Alex (som satt som trollbunden). 🙂


”Wow, vilken häftig lampa!” var Alex omdöme om den stora kristallkronen i salongens tak. 🙂


Alex tittar i programmet medan vi väntar på att föreställningen ska börja.

Man får förstås inte alls fota under föreställningen. Men om man är Petra måste man faktiskt smygfota lite. Så det så! 😉 Jag smöööög så försiktigt med kameran och fotade bara när det var högt ljud så det inte skulle störa någon att det klickade till. Tog kanske 6-7 kort totalt. Tror ingen märkte något faktiskt.


Det här urtidsdjuret tyckte Alex var lite läskigt.

Vi satt perfekt – på rad två – med barn framför som inte alls skymde. Bakom oss satt i o f s ett stort gäng hysteriska pensionärer som troligen inte hade alla hästar i hagen om man så säger. De verkligen asgarvade helt orimligt och uttryckte sin förvåning över att det var så många barn i publiken (verkligen koooonstigt…..eh?!). Men man fick försöka att inte lyssna på dem.


Skönt med en paus i mitten så man fick sträcka lite på benen. Alex gick på toa, åt lite äpple och kikade i programmet igen.

När föreställningen var över gick Tingeling runt i foajén och strödde glitter över alla barn. Mycket uppskattat! 🙂

Alex’s omdöme efteråt var att det varit lite läskigt med Kapten Krok och urtidsdjuret, men mest bara roligt och spännande. Själv tyckte jag de stundtals gjorde riktigt häftiga effekter med ljussättning och tyger. Bl a fick de till en känsla av böljande hav med luftströmmar och ett tunt sidentyg som de höjde och sänkte. Mycket snyggt gjort! Och skådisarna var duktiga på att ”flyga” med hjälp av linor i taket. Så bra gjort!

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: