Runt Strömmen


Idag är både skolan och frita stängt, så jag har tagit flexledigt. Riddaren slutade fyra timmar tidigare i natt och kom därför hem ”redan” runt 02.30. Det innebar att vi faktiskt fick en halv ledig dag tillsammans. Inte illa! 🙂

Och Alex blev hembjuden till sin flickvän på eftermiddagen så hux flux fick Riddaren och jag lite sällsynt egentid tillsammans. Eftersom det var strålande sol, knallblå himmel och vårvärme bestämde vi oss för att ta bilen till våra gamla tassemarker runt Strömmen. Vi gick varvet runt åbackarna och konstaterade att någon/några bestämt sig för att klottra ner precis varenda byggnad i Industrilandskapet. Det såg rent ut sagt förjävligt ut! Ett hus var klottrat från översta våningen och hela vägen ner. Jag hoppas de är nöjda med sig själva! 😦 Idioter!

Men bortsett från att byggnaderna var förfulade var det mesta sig likt. Jag stannade och fotade lite vårblommor, men det var bara blå- och vitsippsbilderna som överhuvudtaget blev nåt att ha.

Färgargården hade inte öppnat för säsongen. Inte lockar det jättemycket att gå dit heller, för det är så sorgligt hur förfallet det blivit och hur de som nu driver stället inte alls har samma standard på bakverken som de som drev det när vi var stammisar.

Istället fikade vi på ett annat café i närheten. Det är väl inte heller så lysande, men det var mysigt att kunna sitta ute, i lä vid husväggen, och lapa sol och faktiskt kunna prata i lugn och ro utan att bli avbrutna. 🙂

Vi hann handla mat också innan vi hämtade Alex. Tror alla mådde bra av några timmas paus från varandra. Resten av kvällen har flutit på bra och middagen var en ren dröm då barnet åt med god aptit, gott bordsskick och blev klar först (när händer det liksom?).

Jätteskönt att få en extra ledig dag (även om jag faktiskt jobbade hemifrån två timmar igår för att få klart några saker som stressade mig)!

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: