Hoppas!


Har vi riktig tur var det nån slags märklig expressförkylning Alex åkte på i fredags. Då kändes han ju varm och var jättehängig på kvällen. Sen låg han utslagen hela lördagen och orkade bara titta på TV. Tempen var inte mer än 37,3 (nån tiondel högre än normalt) men han hade ont i halsen och huvudet och var verkligen inte sig själv.

Men i morse verkade han mer eller mindre vara sitt vanliga jag igen. Han har börjat hosta en del och har ont i halsen – men orken har det inte varit fel på. Och tempen var nere på 37,0.

Så vi valde att tillbringa hela eftermiddagen ute i trädgården. Solen sken och det var 16-17 grader varmt. 1 maj och plötsligt kom våren! 🙂 Jag har fyllt hink efter hink med ogräs (hur många maskrosor kan det finnas liksom?), sopat, bränt ogräs mellan stenplattorna med gasoleldaren och spritt ut Myrr, snigelmedel, gödsel och gräsfrön. 🙂

PicMonkey Collage

Alex har lekt och hjälpt till och varit på ett lysande humör. Och Riddaren, som egentligen skulle ha jobbat idag, blev ofrivilligt ledig när det blev strömavbrott och de inte kunde få igång maskinerna. Så han kom också ut och hjälpte till efter ett tag.


Pärlhyacinterna sjunger på sista versen.

Det blev fika på altanen innan det var dags för mig att gå in och ta tag i lite av kaoset inomhus. Grabbarna stannade ute ett tag till.


Påskliljorna blommar för fullt.

Man borde väl ha premiärgrillat en kväll som denna, men ingen orkade gå/åka till affären och ta tag i så avancerad matlagning så det fick bli varma mackor istället. Förhoppningsvis håller vårvärmen i sig så vi kan ta det en annan kväll istället.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: