Jag blir så trött!


Alltså, det är tur jag numera har frikort inom vården, för jag har väl aldrig varit med om ett så meningslöst läkarbesök som det jag gick på idag! Jag hade alltså tid hos Öron-, Näsa-, Halsläkaren igen. Först var han (som vanligt) 35 minuter sen. Sen ägnade han merparten av min besökstid åt att skrämma upp mig med att det tar 6-12 månader innan hålet efter visdomstanden läkt och sa att ”om jag ville känna mig lite piggare och feberfri några dagar kunde jag ju ta Ipren” (för annars fick jag räkna med att ha en konstant inflammation i hålet medan tandköttet läker, vilket då alltså ska ge feber och trötthet). Eh….tack liksom. Jag behöver verkligen bli uppskrämd! Har ju knappt vågat äta nåt redan innan.
Bra bantningskur i o f s. Vågen visar redan -2 kg… Men jag kan ju inte gärna leva på smoothies och soppor i sex månader…?
Men så var det ju Bihålorna då. Han kollade på dem igen och de var ju fortfarande svullna. Men nån antibiotika var det inte tal om. ”Det finns en anledning till att en del mediciner är receptfria” flinade han kryptiskt när jag förde det på tal. Suck… Nej, jag skulle fortsätta med nässprayen och skölja näsan dagligen med saltlösning så skulle det nog bli bra (sa han med ett avfärdande ”lilla gumman-tonfall”….typ). ”Jamen jag har ju gjort det i månader nu utan att bli bättre” tyckte jag, men då mer eller mindre föste han typ ut mig ur rummet bara (!!!!). Eh….tack då, liksom.
Jag är bara så arg och TRÖTT på allt nu! 😦 Det går tydligen inte att få en läkare att förstå att det är näst intill outhärdligt att gå med känslan av bihåleinflammation månad ut och månad in utan att få hjälp! Jag antar att de tror att jag överdriver. Önskar de kunde få prova att leva med denna huvudvärk och detta tryck i bihålorna några veckor! 😦
Så nu antar jag alltså att jag ska addera kronisk bihåleinflammation till listan över krämpor att leva med?
Jag. Orkar. Inte.
Annonser

Etiketter: ,

Ett svar to “Jag blir så trött!”

  1. en lisa i livet Says:

    Men vad jobbigt. Kan du inte skriva en egenremiss till en specialist? Hoppas att det löser sig. Kryakram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: