Resa med stil


Vi insåg i helgen att vår Rhodosresa närmar sig med stormsteg och att vi verkligen inte hade någon vettig resväska. Sist vi åkte lånade vi en stor resväska av min mamma och hade med min lilla resväska på hjul. Det gick, men det blev proppfullt på hemvägen.

Nu var det absolut nödvändigt att skaffa väskor eftersom vi reser här från Norrköping denna gång. Sist kunde vi packa om hos mamma i Jönköping. Så idag hämtade Riddaren och Alex mig efter jobbet och så åkte vi upp på stan och klämde på väskor. Det är väldigt skönt att vi ofta tycker så lika om saker och ting. Vi hade inte svårt att enas om att det vi ville ha var två Samsoniteväskor  som INTE var svarta, grå eller mörkblå (som alla andra väskor ju jämt är där de åker runt på bagagebandet på flygplatsen och folk tar fel väska och man själv inte hittar rätt).

Så nu blev det en stor orange med turkosa detaljer och en lite mindre turkos med orangea detaljer. Tjusigt värre! I synnerhet som den turkosa matchade mitt nagellack för dagen perfekt! 😉

13321705_10153852638569317_7630592235368946498_n

Namnlös

Så! Nu kan vi resa med stil! Framför allt har vi egna väskor som rymmer en hel del. Skönt!

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: