Trimmad


På lördag åker vi till Rhodos (om gudarna är med oss och vi inte blir sjuka är väl säkrast att tillägga med tanke på att alla tre verkar ha en förkylning på gång). Vi har hela tiden sagt till Alex att innan vi åker måste vi snagga honom. Men han har envist vägrat så länge han fortfarande gick i skolan. Han är ju van vid att bli klippt av min frissa, Sophie, men det kändes väldigt ovärt att betala 350 kr för att hon skulle gå över honom med trimmern när Riddaren lika gärna kan göra det gratis liksom. Det stackars barnet var väl rädd för hur det skulle komma att se ut, och ville vänta till efter skolavslutningen. 😉

I fredags blev det i alla fall av, och på det stora hela tycker jag Riddaren gjorde ett bra jobb. Det skulle behöva trimmas lite till framme vid luggen, i nacken och runt öronen bara. Vi får försöka övertyga ungen om att det måste göras nån dag i veckan.

Men så skönt att bli av med den jättetjocka (och varma!) kalufsen för Alex! han har toktjockt hår och den sista tiden har det varit fullt av grus och strävt av svett varenda dag jag hämtat honom i skolan. Inget kul att ha sånt hår på en badsemester om man kan välja riktigt kort hår istället.

test02.3
Poserar lätt uttråkad, men härdad, när mamma vill föreviga.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: