Vänskap


Lyckan var stor i lördags, när det äntligen var så pass långt efter frukost att jag tyckte det var okej att släppa iväg Alex hem till klasskompisen L. När han bor hos sin mamma bor han ju bara några hus bort. Jättesmidigt! T o m hönsmamman Petra vågar låta honom gå själv dit och hem liksom. 😉

Och jo, L var hemma och ville leka. Och som de lekte! Från 10.30 till 18.30 (när vi sa ifrån att Alex var tvungen att komma hem och äta middag) lekte de konstant, med korta avbrott för att slänga i sig lite lunch och mellis bara. De växlade mellan att vara här och hos L och hade ungefär hur kul som helst.

Alexander-160730
Alex’s rum såg ut som en bomb briserat där. Men kul hade de! 😉

Både jag och Riddaren var krassliga, så det var jätteskönt att de kunde leka och roa sig så bra själva. Man kunde ligga utslagen i en soffa eller säng med gott samvete.

Sen lekte de lika intensivt i söndags fram till eftermiddagen då L:s lillasyster skulle ha kalas. Den här veckan bor L hos sin pappa, så nu får Alex roa sig själv. Än så länge har det gått bra. Vi är ju kaninvakter, och igår och idag har han varit med mig ute i boden flera timmar medan jag målat möbler, och har byggt på ett stort skepp av träbitar som han sedan målat med sina Pandurofärger. Sen finns det ju ett oändligt antal tecknade Star Wars-avsnitt på Netflix som han älskar.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: