Skapa kaos


Har man inget bättre för sig kan man ju skapa ett smärre kaos i sitt hus genom att åka till Ikea och köpa en billast med möbler och inredningsdetaljer, åka till EuropaMöbler och ”råka” beställa en soffa och en fåtölj, och sen åka hem och börja bära runt bokhyllor, rensa ut kassvis med böcker och CD-skivor och som grädde på moset åka till MIO för att hämta hem en skänk, ett köksbord och stolsdynor. Själva stolarna är dock inte klara ännu.

Så nu lever vi ett hus belamrat med kassar med böcker, kartonger med icke monterade möbler, kartong efter uppackade möbler, överblivna möbler som inte körts bort än och saker som inte får plats och därför är staplade i hörn. 🙂 Jisses vilket projekt vi dragit igång här! Och vad trist det är med leveranstider på 6-8 veckor när man hittat drömsoffan och bara vill ha hem den nu, helst igår!

Igår åkte vi i alla fall iväg med ett släp fullt av död tvättmaskin, kasserad bäddsoffa (sååå skönt att bli av med eländet), trädgårdsavfall och diverse plaståtervinning när vi ändå skulle hämta möblerna. Nu längtar jag bara efter att bli av med Billybokhyllorna också!

I helgen ska jag verkligen ta tag i målandet också, så möblerna jag håller på att måla vita blir klara nån gång. Alex ska åka till mormor i morgon och kommer hem på måndag så jag kommer ju i alla fall att ha tid och arbetsro. Riddaren jobbar hela helgen så…

Men fy så ensamt det blir utan lilla bus hemma! Sniff!

Annonser

Etiketter: , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: