Sakta men säkert


Nu är äntligen Alex’s rum färdigmålat! Riddaren har gjort ett jättejobb med underarbete och målning.

Turen till Ikea blev dock inte så givande som vi tänkt oss. Det visade sig att listerna som hör till golvet verkar ha slutat tillverkas för tillfället (något produktionsfel gissade säljaren på Ikea). Ingen vet när de börjar säljas igen. Så vi kom hem med ett golv, en madrass, fyra tavelramar och lite annat smått och gott – men inga lister. Så nu måste vi köpa det på annat håll, tillsammans med en ny fönsterbräda (den gamla är sååå ful).

Idag har Riddaren satt dit eluttag och en dimmer som Alex önskat sig, hängt upp lampan i taket och satt i LED-lampor som drar minimalt med el (till sonen som jämt glömmer släcka) och rengjort och jämnat till den oerhört fula plastmattan i rummet så vi kan lägga golvet sen. Det lär bli….spännande. Undrar hur många gånger vi kommer att hinna bli osams innan det är klart? 😉 Men nu åker jag till Jönköping i två dagar på kurs och sen jobbar Riddaren tolvtimmarspass hela helgen, så det får bli nån gång i nästa vecka.

Just nu ser i alla fall rummet ut så här:

_DSC4773.jpg
Det är inte så randigt som det ser ut på bilden till höger. Det är blixten som spökar i ojämnheter i väggen. Och väggen rakt fram är i samma gråa färg hela vägen. Det är återigen blixten som gör att det ser ut att vara två färger. Väggen rakt fram är i en mörkare grå nyans än resten av rummet.

Vi får nu satsa på att bli klara till nästa helg. Gud vad jag längtar!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: