Kaninbesök


Jag fick en förfrågan om vi kunde tänka oss att vara kaninvakt torsdag till måndag. Det passade väl egentligen inte jättebra ned tanke på att huset är ett enda renoveringskaos, men Alex blir ju så glad när lånar hem Gruff, så det fick gå.

Med tanke på att Alex varit hemma sedan i onsdags (denna hemska hosta!) var det ju ändå kul att han fick ha Gruffisen som sällskap.

PicMonkey Collage.jpg

Sedan han var här sist har Gruff blivit kastrerad. Det har förvandlat honom till en tämligen loj liten kanin som helt slutat ”dansa” runt fötterna på en. Nu ligger han mest och vilar. När han kom var han dessutom rätt skygg och ville inte alls komma fram och bli klappad. Alex har i o f s berättat hur hans lillmatte kastade kuddar på honom och buren sist han var där för att leka. Sånt blir man nog (med rätta) rätt skygg av. Så Alex och jag har suttit väldigt stilla och lugna de här dagarna och låtit honom försiktigt närma sig oss. Nu får vi klappa honom korta stunder. Några dagar till så kanske han rent av litar på oss, lilla kraken.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: