Inflyttning


Efter en helg då vi slitet från morgon till kväll börjar det äntligen likna något. Hur man än vänder och vrider på det är rummet lite för litet och kommer att kännas trångt och lite övermöblerat. Men man får göra så gott man kan! Vi är ju inga händiga ”Fixa rummet-typer” men jag tycker nog ändå vi hittat en rätt okej lösning.

_DSC4817.JPG
Här hade sängen kommit på plats och bäddats med skelettpåslakan.

_dsc4819
Här har gardiner och skrivbord kommit på plats. Jo, fattas ett lock över ventilationshålet under skrivbordet, men det ska målas vitt först.

_dsc4823
Och igår kom vägghyllan upp. Det är ju stora förvaringslådor under sängen så man kan inte ställa något på golvet intill sängen. Då är det smart med vägghyllor. 🙂

Garderoben är på plats och jag är såååå nöjd med att vi satte ben på både den och den matchande byrån som står till höger om garderoben. Nu kommer de intill väggen (innan var golvlisten i vägen) och man kan dammsuga under.

Om jag inte är döende efter jobbet idag (det var jag igår efter att knappt ha sovit på natten p g a den jävla förkylningen som härjar här hemma) börjar det bli dags att hänga upp tavlor också. Och en hängare som Alex kan hänga upp leksaksgevär, pilbåge, peruker, hattar och annat på.

_dsc4821

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: