Middagsbesök


Igår var Alex på jujutsuträning mellan 12.00 och 13.00 med sin pappa medan jag bakade en sockerkaka och städade det sista. Strax före 14.00 dök så min pappa upp. Då satt Alex fortfarande och tragglade med sin lunch och det tog eviga tider att få honom att äta upp eftersom han blev så sprallig när morfar kom. 🙂

Vi bjöd på fika och så fick Alex visa sitt nyrenoverade rum. Ja, vi visade förstås alla andra möbler vi köpt också. Det är ju trots allt tack vare min pappa vi haft råd att köpa dem. Han tyckte att det hade blivit fint och att vardagsrummet verkligen fått sig ett lyft.

Som vanligt kom han med famnen full av gåvor. Alex fick två lådor med Geomag och en soundbar till sin TV (som också är en present från morfar) som blivit över när morfar köpt sig en ny och större. Vi fick två flaskor vin och fina chokladpraliner i en liten tjusig ask med magnetlås (!). Det är ju jättegeneröst av honom! Men jag vet inte… Känner han inte att han är välkommen bara som han är? Utan presenter? Jag försökte i alla fall säga det till honom.

Vi åt en hyfsat tidig middag eftersom han inte hade hunnit få på vinterdäck på bilen och det utlovades snö till kvällen. Jag hade lagat kycklingfilé med soltorkade tomater i citron- och dragonsås, och det gick hem hos alla. 🙂

_DSC4859.jpg
Man ska inte fota folk som äter, jag vet. Det blir alltid konstiga miner då. 😉

Så klockan var inte mer än runt 19.00 när han åkte hemåt. Och det var väl på sätt och vis skönt för både jag och Riddaren är förkylda och mår tjyvtjockt och idag ska vi försöka ta oss till Kolmårdens djurpark för lite Halloweenfirande.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: