Gradering


Idag var det gradering på Alex’s träning (Brazilian jiu-jitsu). Det blev något konstigt missförstånd så jag och Riddaren fattade inte att vi hade kunnat få vara med i salen och titta på under graderingen. Vi hade fått vet att vi fick vara med på avslutningen (nästa lördag) och inte fått veta att man fick vara med även idag. Så när vi lämnat Alex gick vi och fikade. Så himla snopet när vi kom tillbaka och insåg att alla andra föräldrar satt i lokalen och tittade på! 😦

Jag hann i alla fall ta några kort med mobilkameran när de barn som graderat ställde upp sig efteråt och visade sina nya bälten.


Stolt son och blurrade kompisar. Och den helt suveräna tränaren Rickard!


Mitt hjärta!

Alex fick välja McDonalds till lunch efteråt och när han ätit fick han en graderingspresent av oss: en träningsväska med klubbmärke från hans träningsklubb.

Nån timme efter att vi kommit hem började Alex må dåligt och fick feber. NU har han omväxlande ont i huvudet, halsen och öronen och snorar. Så ny ordentlig förkylning på gång antar jag. Så med tanke på att han höll på att bli sjuk var det en ännu större bedrift att genomföra graderingen så bra. 🙂 Himla tur att han väntade med att bli sjuk till efteråt!

I morgon ska vi bara vara hemma och mysa och ta det lugnt och titta på film!

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: