Åtta år!


18 minuter över midnatt i natt var det någon som fyllde åtta år här i huset. Denne ”någon” hade extremt svårt att somna igår. Vi släckte väl kvart över nio och han somnade runt kvart i elva. Stackarn! Han var så himla spänd inför att fylla år. Jag trodde i min enfald att han skulle sova gott tills hans nattarbetande pappa väckt mig vid halv åtta eller så för att vi skulle kunna sjunga. Men icke! Jag tror inte klockan var mer än halv sju när han var klarvaken (efter att ha somnat-vaknat-somnat sedan halv sex eller så). Så det blev en tidig morgon här hemma. Pust! 😉

PicMonkey Collage.jpg

Det blev inte så jättedyra presenter med tanke på att Alex fått hela sitt rum renoverat (inklusive nya möbler) under hösten. Dessutom vill han ha ett Busfabrikenkalas i år igen och det är ju inte precis gratis det heller.

Men två böcker, filmen ET (dubbad till svenska), ett interaktivt Minecraftspel, en cool döskalle (prydnad), en döskalletröja och tre läbbiga plastfigurer (Legends & Knights) som han hett önskat sig fanns i paketen.

Efter paketöppningen ville Alex helst bara spela Minecraft (och titta på Youtubefilmer där andra spelar Minecraft), så då fick han göra det. Själv somnade jag om som en stock, men det verkade som tur var inte göra honom det minsta. Vid 09.30 släpade jag mig upp och gjorde frukost åt oss.

Sen började jag städa lite medan Alex spelade, och berättade om allt han byggde. Och vad händer då? Jo, jag lyckas slå sönder en glaskupa på lampan över matbordet. Nu har jag visserligen velat byta ut den lampan länge, men har inte tyckt att vi har råd. Vad är oddsen att Riddaren kommer att tro att det var en olyckshändelse liksom? 😉 Jag skulle diska kuporna för de var så dammiga, och råkade slå omkull en så den krossades. Så klantigt!

Å andra sidan fyller Riddaren år om en vecka och jag har ingen aning om vad jag ska köpa. En lampa kanske?!? 😉 Haha!

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: