Jaha.


Alltså, jag känner mig lite uppgiven här dårå. Hann inte ringa vårdcentralen i morse och Alex verkade ändå piggare. Huvudvärken hade försvunnit och tempen låg på runt 38. Men nu ikväll började han klaga på att det gjorde ont i högerörat. Alltid högerörat! Och det var ilsket rött så jag förstod ju vad som var på gång. Försökte ringa 1177 för att se om vi möjligen kunde få åka upp till barnakuten och för en gångs skull få penicillin innan trumhinnan spricker. Men svensk sjukvård är ju ett skepp i nedrustning så det enda besked man fick där var att ”Just nu är det många som ringer till oss. Var vänlig ring senare.” Senare, nån gång när det inte är vabbruari antar jag?

Nu har det stackars barnet jätteont och vi maxar Alvedon- och Iprenintaget och bara väntar på att den eländiga trumhinnan ska spricka igen. Då brukar det ju i alla fall sluta göra ont och läkarna skriver utan prut ut penicillin. Tänkte för ett ögonblick försöka med 1177 igen, men nu har Riddaren druckit en starköl så i så fall måste vi mecka med taxi. Så det får bli till att försöka uthärda natten och kontakta vårdcentralen i morgon bitti.

Men man kunde ju tycka att det kunde vara lite nog nu. Att det stackars barnet haft sin beskärda del av virus och baciller för ett tag. Men tydligen inte. Det är tröstlöst…

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: