Varför jag verkligen hatar vårdcentralen


Alltså, vårdcentraler!

Jag ringde alltså igår morse. Försökte förklara för en ointresserad sköterska att barnet haft förhöjd temp i flera veckor, huvudvärk och allmän trötthet av och till. Hon konstaterade bara att det fanns en notering om att han skulle kallas den 20 april. Att någon annan läkare skulle kunna titta på honom var uteslutet ”för han åt ju som han skulle och verkade inte allt för smärtpåverkad”. Eh….jaha.

Idag kom äntligen kallelsen. 5 maj har vi fått tid!!! 5 MAJ?!?! Ska han behöva ha det så här tills dess menar de??? Ja, så vida han inte blir spontanfrisk då (vilket vi naturligtvis innerligen hoppas). Dessutom behöver han mer effektiv allergimedicin – typ för en månad sedan.

Jag. Blir. Så. Trött.

I morgon är det jag som ringer stans privatpraktiserande (och tydligen inte helt hederliga) barnläkare för att se om han har en tid åt oss! 😦

Och undertiden har vårt tappra barn ikväll genomfört jujutsuträning med 37.7 i temp. Det är fruktansvärt svårt att veta om vi gör rätt, men han hade i alla fall roligt och verkade ha orkat med.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: