Gradering


Idag var det sista jujutsuträningen för terminen och gradering. Det var en nervös Alex som kom till träningslokalen. Vi möttes där eftersom jag kom direkt från frissan. Föräldrarna fick sitta med och titta och det var såååå himla roligt att få se vad de lärt sig!

Jag älskar verkligen Rickard, som är deras tränare! Han är bra med barnen och gör träningen rolig för dem. Han kan kombinera disciplin och schyssthet på precis rätt sätt.

_DSC6467.jpg

De började med uppvärmning och då var Alex redan genomsvettig efter att ha sprungit runt och busat med några andra barn i 20 minuter innan träningen började. Sen fick de visa att de kunde tre olika positioner de lärt sig under terminen. Och det var väl den huvudsakliga delen av graderingen antar jag.

Passet avslutades med ett långt brottningspass där de ska använda sig av de tekniker de lärt sig. Det var jobbigt och svetten bara dröp om Alex. 🙂

_DSC6478.jpg

_DSC6486

Sen var det hela över så när som på att barnen fick gå fram ett och ett och ta emot sitt nya bälte och ett diplom. Rickard sa fina ord till alla barn. Så där så man som mamma blir alldeles larvigt rörd och nästan lite tårögd. 😉

_DSC6498
Mammas finaste får sitt nya bälte!

_DSC6506
Gruppbild.

De har så fin sammanhållning i gruppen och de som är större och duktigare är försiktiga med de mindre barnen. Så gulligt att se!

Jag är så stolt över min son! Inte så mycket över att han graderade som över att han verkligen kämpar och gör sitt bästa varje pass. Han har lärt sig så mycket på två terminer och börjar bli en tuffing som tål lite smällar.

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: