Rhodos


Nu har vi varit här i Kolymbia i fem dagar och börjar bli lite mätta på sol och bad. Alex har äntligen varit motiverad att lära sig simma och kunde plötsligt, bara så där, simma med huvudet ovanför ytan. Det går lite knackigt, men han gör framsteg varje dag och kan nu simma ca 20 meter med huvudet ovanför ytan. Förra året sjönk han som en sten så fort han höll upp huvudet. 🙂

_DSC6772.jpg

Vi har hunnit promenera till Eucalyptus Street i Kolymbia en kväll. En söt liten turistby.

_DSC6799.jpg

_DSC6807.jpg
Alex dirigerade oss stenhårt. ”Pussas! Stå så där!” 😉

Nu börjar vi längta efter att se nåt annat så igår bokade vi en ”mini cruise” där man åker ut med båt 4½ timme och besöker tre stränder. I morgon ska vi försöka boka en tur till Rhodos stad, vilket lär vara hett. Temperaturen stiger för varje dag som går nu och närmar sig 40 grader… Men det får gå. Vill verkligen visa Alex och Riddaren gamla Rhodos stad. Sen ska vi försöka ta en tur till Lindos också. Alex ser fram emot att rida  åsna upp till tempelruinen.

Varje kväll tar vi en drink i baren hos Betty. Hon kände igen Alex direkt och kom rusande och gav honom en bamsekram. ❤ Han får så fina drinkar av henne med massor av fina drinkpinnar och t o m tomtebloss en kväll.

Det var helt rätt att starta semestern med en utlandsresa. Man kopplar bort (och av) direkt och varvar ner och njuter. Jag försöker att äta med måtta och ändå röra på mig. Svårt att promenera så mycket i hettan, men man kan ju simma! Jag köpte cyklop innan vi åkte och simleker med Alex över och under ytan.

_DSC6734.jpg

Idag har vi en mellandag. Alla är lite solbrända och håller mest till i skuggan och badar med t-shirt (vi vuxna) eller heltäckande UV-dräkt. Vi fick köpa en ny UV-tröja till Alex för den han hade slutade vid armbågarna vilket gjorde att han brände sig lite på underarmarna igår. Jag skulle också behöva en UV-tröja. Funderar på att köpa det faktiskt. Jag bränner mig så himla lätt – trots solkräm 50.

Annonser

Etiketter: ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: