Vera Mjuktass


Alltså! Denna här! ❤

Hon är så go! Det finns inte mycket hon inte gör för en pellets. Hon låter sig pussas på nosen, hon letar och bökar med sidenmjuk nos i dina händer, hon klättrar upp på dig och hon har dragkamp om det krävs.

_DSC8111

Ibland när jag jämför våra marsvin med Snutten (mitt marsvin när jag var liten), och tycker att de inte är särskilt tama, får jag jämföra med hur skygga de var när de kom till oss. Då sprang de och gömde sig bara man rörde sig utanför buren och var livrädda när man skulle fånga in dem. De satt som spända bågsträngar i famnen. Nu är det bara lillan (Molly) som är rädd i famnen. De andra ligger och chillar hur lugnt som helt. De älskar inte att bli infångade, men det går bättre och bättre. Och när de springer löst är visar de tydligt att de litar på oss genom att äta ur handen, hoppa upp i knäet om det finns mat och genom att kliva över ben och fötter och sånt som ligger i vägen för dem.

test002

Men just denna här, Vera Mjuktass, är väl den som särskilt fångat allas våra hjärtan! Hon är den som är smartast, tamast och charmigast. Finaste! ❤

Annonser

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: